Monday, January 10, 2022

Min förebildsuppsats

Min förebildsuppsats



Vi använder min förebildsuppsats för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Nästa skratt är den bästa medicinuppsatsen. Kalam var verkligen en fantastisk personlighet och varje dag var en ny läxa och vi borde definitivt lära av honom. Nehru blev attraherad av idéer om socialism, liberalism och nationalism. Hon föregår med gott exempel, visar oss sina värderingar och ser till att vi lever efter våra egna.





Postnavigering



Läs min förebildsuppsats på engelska för elever i klass 1, 2, 3, 4, min förebildsuppsats, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och Lär dig mer om kort uppsats om min förebild i engelska ord. En förebild är en person som inspirerar dig att bli en bättre människa i livet. Människor följer många stora personligheter och ser dem som sina förebilder oavsett yrke. De älskar dem och har hög respekt för deras arbete och liv. Alla har någon form av förebild i sina liv oavsett om det är en politiker, en kändis eller en familjemedlem. Så enligt mig är min förebild Dr APJ Abdul Kalam - en person med stor vision och visdom. Han har uppnått många stora saker i livet och prioriterat sitt land och sitt folk framför allt. Detta är anledningen till att jag valde honom som min förebild. Denna stora personlighet har gjort underverk för sitt land och upplyst många människors liv.


Så om du vill välja en förebild för ditt liv måste han eller hon ha vissa stora egenskaper som inte bara påverkar hans eget liv utan också påverkar samhället med hans stora arbete och etik. En förebild ska vara trygg, inspirerande och ha ledaregenskaper. Han eller hon måste min förebildsuppsats unik i sitt arbete och sättet han kommunicerar med människor säger mycket om hans personlighet. En person som inte fejkar något och har samma karaktär inuti och utanför är den som förtjänar att vara en förebild för någon. Han måste ha ett lika öga för alla och ska alltid vara redo att acceptera sina misstag, då kan bara han tjäna samhället bättre och besitter uppenbarligen egenskaperna att vara en förebild.


Förutom Dr Abdul Kalam anser jag att min mamma och min förebildsuppsats som mina förebilder som offrade sina liv bara för att ge oss ett bättre och lyckligt liv. Min förebildsuppsats ständigt stöttat mig i varje fas av livet och nu är de ytterst viktiga i mitt liv. Uppsats om kvinnors egenmakt. Mahatma Gandhi essä. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Söka efter:. Min förebildsuppsats Läs min förebildsuppsats på engelska för elever i klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 och Tourism in India Uppsats ». 11 oktober kl. Mycket trevlig info. inspring uppsats. 12 oktober, kl. Tack. Fortsätt läsa., min förebildsuppsats. Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras.





bästa anpassade uppsats



Hon lärde sig matlagning efter sitt äktenskap och idag är hon en av de bästa och jag slår vad om att hon också kan bli en mästerkock. Verkligen, en fantastisk personlighet och mycket att lära. Hennes känsla för mode, hon tror att om en person är upptagen, bör de bära en stil enligt deras schema, som om du har väldigt lite tid, gå till en rörig look, med en klocka och ett löst sifontyg och en rörig frisyr. Hon blir faktiskt aldrig besviken och funderar aldrig över det förflutna. Det är en mycket bra sak och man bör definitivt antyda detta i deras liv. Som tur var fick jag min inspiration hemma hos mig. Hon är min mamma, mentor, en väldigt bra vän osv. Men allt i ett är hon en fantastisk personlighet och en förebild för oss alla.


Jag önskar att jag kunde bli åtminstone lite som henne. Jag blir aldrig besviken för hon är alltid med mig för att ta hand om mig och uppmuntrar mig också att göra något annorlunda. Vi lär oss alla av olika människor och hon är en av dem. Förutom henne vill jag också uppskatta min lärare och vänner som också spelar en mycket viktig roll för att motivera mig. Sedan min klass ett var jag en förvirrad pojke men när jag nådde klass 5 träffade jag någon som verkligen förändrade mitt liv. Jag började tänka och bete mig som han. Han var Dr. Ett paket med inspiration och hans frisyr, klädsinne, bärare, personlighet, varenda detalj var berömd.


Han är som en multivitamin och om du en gång kommer i kontakt med honom kommer han definitivt att inspirera dig också. Egentligen var det vår årliga funktion i skolan och varje år ringer vår skolnämnd till olika personer. En gång fick de chansen att bjuda in Dr. Kalam och han accepterade begäran på en gång. När han besökte oss spenderade han tid med oss ​​och inspirerade oss också. Han berättade om sin livsresa som student som var ganska intressant och inspirerande. Efter hans besök tyckte jag verkligen att han var väldigt inspirerande och han är verkligen en förebild för vårt land. Varje elev vill bli som han. Han var en lysande personlighet. Det finns många incidenter som inspirerar oss att lära oss mycket, han var Indiens elfte president men under hans presidentskap var hans dörrar öppna för alla.


Han diskriminerade aldrig människor utifrån deras yrke eller pengar. Alla var lika för honom, liksom han själv aldrig låtsades vara andra överlägsen. När han en gång blev ombedd att ringa några av sina kända personer under en tillställning som hölls i Kerala, bjöd han överraskande nog in en skomakare och en liten hotellägare. Han ringde dem eftersom de båda låg honom väldigt varmt om hjärtat. När han var i Kerala brukade han alltid besöka skomakaren och brukade äta sin lunch på det lilla hotellet. Jag har aldrig sett någon så snäll och det lär oss verkligen att vara jordnära och visa vår tacksamhet till alla. En annan incident, då han besökte IIT-Varanasi i en funktion som huvudgäst.


Eftersom han var huvudgäst för tillställningen fanns det en speciell stol för honom, men när han besökte förnekade han att han satt på stolen. Alla har någon form av förebild i sina liv oavsett om det är en politiker, en kändis eller en familjemedlem. Så enligt mig är min förebild Dr APJ Abdul Kalam - en person med stor vision och visdom. Han har uppnått många stora saker i livet och prioriterat sitt land och sitt folk framför allt. Detta är anledningen till att jag valde honom som min förebild. Denna stora personlighet har gjort underverk för sitt land och upplyst många människors liv. Så om du vill välja en förebild för ditt liv måste han eller hon ha vissa stora egenskaper som inte bara påverkar hans eget liv utan också påverkar samhället med hans stora arbete och etik.


En förebild ska vara trygg, inspirerande och ha ledaregenskaper. Han eller hon måste vara unik i sitt arbete och sättet han kommunicerar med människor säger mycket om hans personlighet. En person som inte fejkar något och har samma karaktär inuti och utanför är den som förtjänar att vara en förebild för någon. Han måste ha ett lika öga för alla och ska alltid vara redo att acceptera sina misstag, då kan bara han tjäna samhället bättre och besitter uppenbarligen egenskaperna att vara en förebild. För mig är min förebild min pappa, som inspirerat mig. Han är den jag alltid beundrar i mitt liv. När jag har barn vill jag vara lik min pappa att göra för mina barn hur han tar hand om mig. Han är mycket kunnig, framgångsrik och han har alltid stått vid min sida för att uppmuntra mig att vara mer vital för att övervinna alla svårigheter och stödja alla mål jag försökt nå.


Det första är att min far är kunnig. Han är som en hantlangare i mitt hus. Om några elektroniska apparater i hemmet är skadade fixar han dem själv. Dessutom är min far en bra kock. Han har alltid behandlat mig med många utsökta livsmedel som vietnamesisk mat, thaimat och kinesisk mat sedan jag kunde minnas. Dessutom tror jag att han aldrig är utmattad. Han verkar jobba alla dagar och får bara 4 -5 timmars sömn. Han vaknar till exempel alltid klockan 05.00 för att träna, och sedan sköter han oss, tar mig till skolan och lagar mat. Han är ett utmärkt exempel för mig att följa i mitt liv.


Min far är inte bara kunnig utan han är också en framgångsrik person. När jag var barn berättade min pappa sin historia om hur han startade sitt företag. Han brukade gå i skolan och arbeta 10 timmar om dagen. Han arbetade hårt och sparade pengar för att starta sitt företag. Dessutom är han smart. Han har avslutat och tagit en farmaceutexamen. Förutom att driva sitt företag arbetar han också på ett sjukhus. Jag trodde att min pappa var en superhjälte. Han inspirerade mig att bli framgångsrik. Till exempel, när jag kom till USA startade jag nästan om allt igen.


Jag var rädd att jag skulle kunna göra det, men jag tänkte på hur min far fick framgång, vilket har uppmuntrat mig att fortsätta. Slutligen har min far alltid stått vid min sida för att se till att jag övervinner svårigheter och framsteg mot mitt mål. I mitt minne var min far den första som gick igenom mina problem. Jag kom ihåg en regnig dag. Vägarna var kraftigt översvämmade. Jag var fast i grundskolan med åska, mörk himmel. Det skrämde mig mycket.

No comments:

Post a Comment